Voorstellen - Kindertherapie Leusden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Voorstellen

 

Voorstellen

 

Mijn naam is Amanda Stoks, geboren in 1959 in Weesp en moeder van 2 volwassen dochters. Gedurende vele jaren ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven als trainer en coach. Daarnaast heb ik lange tijd sport- en muzieklessen gegeven aan kinderen en heb ik enige tijd in Afrika gewerkt.

 

Inmiddels zet ik mijn kracht in het coachen en begeleiden al vele jaren in voor kinderen, jongeren en hun opvoeders. Ik volgde met veel plezier een opleiding tot kindercounselor en heb mij vervolgens gespecialiseerd tot Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut. Deze HBO-opleiding volgde ik bij BGL & Partners. Voor meer
interesse zie www.BGL.nl.

Sinds 14 jaar werk ik fulltime vanuit mijn vrijgevestigde en vooral gezellige praktijk als kindercounselor en integratief kinder- en jeugdtherapeut met kinderen en jongeren.

Als geregistreerd RBCZ-therapeut heb ik mij ertoe verplicht om steeds nieuwe theoretische kennis te verwerven en therapeutische competenties te ontwikkelen.

Soms kan het wenselijk zijn om uw kind op school of in de thuissituatie te observeren om tot meer inzicht te komen. Dan maak ik graag gebruik van de kennis en vaardigheden van Lisa Aelbers.

Lisa is, vanuit haar opleiding als ecologisch pedagoog, gespecialiseerd in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Zij kent de pedagogische voorwaarden om kinderen gezond en veilig op te laten groeien. Zij heeft veel praktische ervaring met kinderen met ontwikkelings- en opvoedingsproblematiek.
Lisa kan uw kind thuis of op school observeren en/of begeleiden. Zij is een welkome aanvulling op mijn praktijk.

Zo nodig  werk ik ook nauw samen met GGZ-specialisten, huisartsen, GGD-artsen, centra voor Jeugd en Gezin, collega-therapeuten en zorgbegeleiders op scholen.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu