Ga naar de inhoud

Voorstellen

Mijn naam is Amanda Stoks, geboren in 1959 in Weesp en moeder van 2 volwassen dochters. Gedurende vele jaren ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven als trainer en coach. Daarnaast heb ik lange tijd sport- en muzieklessen gegeven aan kinderen en heb ik enige tijd in Afrika gewerkt.

Inmiddels zet ik mijn kracht in het coachen en begeleiden al vele jaren in voor kinderen, jongeren en hun opvoeders. Ik volgde met veel plezier een opleiding tot kindercounselor en heb mij vervolgens gespecialiseerd tot Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut. Deze HBO-opleiding volgde ik bij BGL & Partners. Voor meer interesse zie www.BGL.nl.

Sinds 15 jaar werk ik fulltime vanuit mijn vrijgevestigde en vooral gezellige praktijk als kindercounselor en integratief kinder- en jeugdtherapeut met kinderen en jongeren.

Als geregistreerd RBCZ-therapeut heb ik mij ertoe verplicht om steeds nieuwe theoretische kennis te verwerven en therapeutische competenties te ontwikkelen.

Zo nodig, en in overleg met ouders en kind, werk ik samen GGZ-specialisten, jeugd- en huisartsen, collega-therapeuten, zorgbegeleiders op school en andere gezinsbegeleiders.


(c) 2008 - heden Kindertherapie Leusden ingeschreven bij de V.I.T.
Terug naar de inhoud