Ga naar de inhoud

Voorstellen

Mijn naam is Amanda Stoks, geboren in 1959 in Weesp en moeder van 2 volwassen dochters. Gedurende vele jaren ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven als trainer en coach. Daarnaast heb ik lange tijd sport- en muzieklessen gegeven aan kinderen en heb ik enige tijd in Afrika gewerkt.

Inmiddels zet ik mijn kracht in het coachen en begeleiden al vele jaren in voor kinderen, jongeren en hun opvoeders. Ik volgde met veel plezier een opleiding tot kindercounselor en heb mij vervolgens gespecialiseerd tot Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut. Deze HBO-opleiding volgde ik bij BGL & Partners. Voor meer
interesse zie www.BGL.nl.

Sinds 14 jaar werk ik fulltime vanuit mijn vrijgevestigde en vooral gezellige praktijk als kindercounselor en integratief kinder- en jeugdtherapeut met kinderen en jongeren.

Als geregistreerd RBCZ-therapeut heb ik mij ertoe verplicht om steeds nieuwe theoretische kennis te verwerven en therapeutische competenties te ontwikkelen.

Zo nodig, en in overleg met ouders en kind, werk ik samen GGZ-specialisten, jeugd- en huisartsen, collega-therapeuten, zorgbegeleiders op school en andere gezinsbegeleiders.

Bijzondere aanvulling op de praktijk: coaching door pedagoog Lisa samen met haar paard Ruska.

Paarden voelen heel goed gemoedstoestand, spanning en andere signalen aan en spiegelen deze. In de coaching met paarden wordt gebruik gemaakt van dit natuurlijke gedrag van paarden.  Het paard spiegelt jouw lichaamstaal en gevoelens.

De sensitieve, spiegelende en helende eigenschappen van paarden zijn daarom een heel krachtig hulpmiddel in het coachen van kinderen.

Ruska is een knuffelkont en…ervaring met paarden is niet nodig !

Lisa is ecologisch pedagoog en gespecialiseerd in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Zij kent de pedagogische voorwaarden om kinderen gezond en veilig op te laten groeien. Zij heeft veel praktische ervaring met kinderen met opvoedings- en ontwikkelingsproblematiek en met gezinsbegeleiding.

Ook zij is geregistreerd bij het SKJ, het kwaliteitsregister Jeugd.

(c) 2008 - heden Kindertherapie Leusden ingeschreven bij de V.I.T.
Terug naar de inhoud